onze oplossingen

food, medisch of non-food. We hebben voor alles een geschikte verpakkingsoplossing. Onze verpakkingen én onze machines zijn bijzonder duurzaam.

de beste verpakkingsoplossingen

Elk product is anders en stelt andere eisen aan een verpakking, daarom kijken wij altijd eerst naar de eisen van het product en kijken we dan welke manier van verpakken daarbij past.

Atmosferisch

Bescherming tegen invloeden van buiten af.

Een hermetisch gesealde hardfolie of flexibele folie verpakking die uw product optimale bescherming en een mooie presentatie geeft.

MAP

Voor een verlengde houdbaarheid

Modified Atmosphere Packaging
Aantrekkelijke presentatie met vele marketingopties. Door de lucht in de verpakking te vervangen door een beschermende atmosfeer wordt de houdbaarheid aanzienlijk verlengd.

Vacuüm verpakking

Maximale houdbaarheid, strak resultaat

Een verpakking met zowel een flexibele onder- als bovenfolie waardoor productbescherming gewaarborgd is. Door een diep vacuüm krijgt uw product een maximale houdbaarheid.

Krimp verpakking

Minimaal verpakkingsmateriaal

Verlengde houdbaarheid, minimale hoeveelheid verpakkingsmateriaal en hermetisch gesealde verpakkingen.

TenderPac

Verpakt verder rijpen

Het 2-compartimentenconcept zorgt ervoor dat het vlees verder rijpt in de verpakking, voor de ultieme smaakbeleving

Skin

Een beschermende tweede huid

Volle focus op het product door een transparante bovenfolie die over het product wordt gedrapeerd.

vragen over onze oplossingen?

de beste machines

De laagste Total Cost of Ownership, de hoogste output en de kleinste footprint. Een Repak kenmerkt zich door de focus op duurzaamheid en output. Intuïtief, makkelijk in gebruik en bijzonder hygiënisch.

PRO serie

Kleinste footprint, hoogste output

Met zijn bijzonder grote inlegbereik en zijn bijzonder kleine footprint die start vanaf 3 meter, heeft de PRO serie de hoogste output in zijn klasse.

RE serie

De flexibele alleskunner

Meerdere verpakkingen op 1 lijn, geen probleem voor de RE. Geschikt voor complexe verpakkingen, maar ontzettend simpel in gebruik.

Repak staat voor u klaar

Repak werkt voor branches, waarin hoge eisen worden gesteld aan hygiëne, kwaliteit en innovatie. Hoge duurzaamheid wordt gekoppeld aan grote flexibiliteit. Op de verpakkingen kunnen bedrijfsnaam en/of productlogo’s worden aangebracht. Machines van Repak zijn vooruitstrevend in zowel techniek als gebruiksgemak en design.

Verpakkingsconcepten kunnen naar wens van de klant worden ontwikkeld.