werken bij Repak

Wil jij deel uitmaken van een innovatief en snelgroeiend bedrijf? Zoek je een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je jouw talenten kunt ontplooien en ontwikkelen? Dan is werken bij ons bedrijf misschien wel de perfecte keuze voor jou!

waarom bij Repak?

Sinds 1985 is de missie van Repak het bieden van superieure verpakkingsoplossingen. Repak ontwerpt en produceert verpakkingsmachines en is met een netwerk in 55 landen sterk internationaal georiënteerd. Met meer dan 150 trotse medewerkers streven wij al meer dan 35 jaar naar de hoogst haalbare kwaliteit door volledig eigen productie. Bij Repak mag je buiten een proactieve dynamiek een informele en nuchtere cultuur verwachten.

Ben je op zoek naar een uitdaging in een dynamische organisatie waar al meer dan 35 jaar met gepaste trots wordt samengewerkt door een bevlogen team professionals? Breng jij diezelfde drive in combinatie met passie voor techniek, accuratesse als norm en is klanttevredenheid jouw motto? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

vacatures

ESP Engineer

(1.0 FTE)
In deze functie ben je werkzaam op de afdeling ESP (Elektro- Software en Pneumatiek engineering) en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, testen en het inbedrijfstellen van besturingssystemen van onze dieptrekverpakkingsmachines.

Medewerker Technical Support

(1 FTE)
Als medewerker Technical Support komen jouw technische kennis en communicatieve skills goed van pas. Samenwerking, oplossingsgericht handelen en optimale klanttevredenheid is het streven van ons enthousiaste team.

Open sollicitatie

(0.5 – 1.0 FTE)
Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie in. Vanuit Repak zijn we altijd op zoek naar uitbreiding van onze 140 gedreven medewerkers!

kom jij dit internationale team versterken?